פורום ברסלב - רק לשמוח יש

להודיע כל עולם נ נח נחמ נחמן מאומן

רות וידאל

New Member
<span style='font-size:14pt;line-height:100%'><span style='color:green'>בס"ד

elzam005 להודיע כל עולם נ נח נחמ נחמן מאומן elzam005
בע"ה בלי נדר בזכות רבנו הקדוש
נא לשמור על קדושת הגליון!

יש שיר חדש שהוא סגולה נפלאה

להצלחה ,לרפואה ,לשמירה ,ולכ ל הישועות!

"נ נח נחמ נחמן מ אומן|

בשנת תרפ"ב {1922} שלח רבי נחמן מאומן מכתב בדרך נס לתלמידו
היקר ר` ישראל בער אודסר ,זיע"א,
עם חתימת הפלא: נ נח נחמן מאומן
את עצמו לעולם:
"כל העולם וכל הממשלה לא יודעים מי אני...."

אני אודיע לכם עכישו מי אני...."

"אני נ נח נחמ נחמן מא ומן "

"אין שום יאוש בעולם כלל!!!!!"

מצוה גדולה להיות בשמחה תמיד !!!

אם האיגרת הזאת משמחת אותך כבר קיימת מצוה גדולה !
הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך

אף על פי שרוב סודות המכתב המופלא נשארו בידיו של ר` ישראל בעל הפתק זצוק"ל הוא השאיר לעם ישראל שלושה ציווים עיקרים לזכות אותנו בהם

א} "נ נח נחמ נחמן מאומן "
שבכל כוחנו נשתדל לפרסם את השיר "נ נח נחמ נחמן מאומן " כי ככל שנתגלה יותר השם הקדוש הזה ,כן יתרבו הנסיים והנפלאות בעולם

ב}"מלא וגדיש מקו לקו "
למלא את כל בית ישראל והעולם כולו בכתבי רבי נחמן מברסלב זצוק"ל ע"י שכל איש וביתו יתאמצו לרכוש את עיקר ספריו "

ג} "ועלי אמרתי/ האש שלי תוקד עד ביאת המשיח"
כל יהודי בעולם יביע את הזדהותו ורצונו החזק שתתקיים משאלת ליבו של ר` ישראל בעד אודסר ע"ה וזיע"א להעלות את עצמותיו הקדושים של רבי נחמן מאומן לירושלים עיר הקודש ,תובב"א ,כדי שנוכל כולנו להתקבץ אליו ובפרט בערב ראש השנה כי :
"עיקר הגאולה תלויה בזה "
אם גם רצונך לקיים את המצוות הגדולות האלו ,ולקחת את חלקך בבנין החשוב הזה , בבקשה תחזיר{י} תשובה}!
"על ידי הזכרת שמות הצדיקים יכולים להביא שנוי במעשה בראשית כלומר לשנות הטבע , וסימן לדבר אלה תולדות השמים והארץ וכו` ואלה שמות בני ישראל וכו` גזרה שוה ," {ספר המידות אות צדיק חלק שני ב"}

נ נח נחמ נחמן מאומן
אף על פי שרוב סודות המכתב המופלא נשארו בידיו של ר` ישראל בעל הפתק זצוק"ל הוא השאיר לעם ישראל שלושה ציווים עיקרים לזכות אותנו בהם

א} "נ נח נחמ נחמן מאומן "
שבכל כוחנו נשתדל לפרסם את השיר "נ נח נחמ נחמן מאומן " כי ככל שנתגלה יותר השם הקדוש הזה ,כן יתרבו הנסיים והנפלאות בעולם

ב}"מלא וגדיש מקו לקו "
למלא את כל בית ישראל והעולם כולו בכתבי רבי נחמן מברסלב זצוק"ל ע"י שכל איש וביתו יתאמצו לרכוש את עיקר ספריו "

ג} "ועלי אמרתי/ האש שלי תוקד עד ביאת המשיח"
כל יהודי בעולם יביע את הזדהותו ורצונו החזק שתתקיים משאלת ליבו של ר` ישראל בעד אודסר ע"ה וזיע"א להעלות את עצמותיו הקדושים של רבי נחמן מאומן לירושלים עיר הקודש ,תובב"א ,כדי שנוכל כולנו להתקבץ אליו ובפרט בערב ראש השנה כי :
"עיקר הגאולה תלויה בזה "
אם גם רצונך לקיים את המצוות הגדולות האלו ,ולקחת את חלקך בבנין החשוב הזה , בבקשה תחזיר{י} תשובה}!
"על ידי הזכרת שמות הצדיקים יכולים להביא שנוי במעשה בראשית כלומר לשנות הטבע , וסימן לדבר אלה תולדות השמים והארץ וכו` ואלה שמות בני ישראל וכו` גזרה שוה ," {ספר המידות אות צדיק חלק שני ב"}
בס"ד
ספר זה מספר שם

אני נ נח נחמ נחמן מאומן
340 340
מובא בספרים הקדושים שבימות המשיח יתגלה שיר שהוא "פשוט ,כפול ,משולש , מרובע " שהוא שיר הגאולה :" אז יתנהג כל העול כולו על ידי השגחה לבד"{ לקו"ת ח}
בתיקוני הזוהר ,הספר הקדוש של רבי שמעון בר יוחאי זצוק"ל ,כתוב שיש "שם" של "צדיק חי עלמין " חתום על "פתק" ואותו השם הוא הרשימו של שם ה` ....

"בילקוטי מוהר"ן הספר הקדוש של רבי נחמן מברסלב זצוק"ל שעליו אמר רבי נחמן בעצמו שיציאתו לאור היא אתחלתא דגאולה ,כתוב "יש צדיק שהוא היופי והפאר והחן של כל העולם כולו "
"כשזה הצדיק נתגלה ונתפרסם בעולם זה בחינת "שם " דהינו שנתפרסם ויש לו שם בעולם , ובתוך זה השם של הצדיק האמת מלובש ומשותף שמו יתברך , נמצא כשנתגדל יותר שם הצדיק , נתגדל יותר שמו יתברך,,,

היו ב"ה כבר נתגלה הסוד הגנוז מימי בראשית ,והוא כתוב "בספר " של דף אחד ,ובו כתוב |"שם " פשוט , כפול ,משולש , מרובע ,נ נח נחמ נחמן מאומן , שהוא שיר חדש , שיר של משיח , המסוגל לדחות את כל החושך מן העולם ולתקן את הכול ! וכבר ראו ובדקו ,כל אלה שזכו להאמין בפשיטות ותמימות בזה ,את הניסים והנפלאות שזה עשה , כי עיקר היהדות, כפי מה שאמר רבי נחמן ,הוא פשיטות ותמימות,</span></span>http://www.tapuz.co.il/Communa/DisplayP ... .jpg&link=אני%20נ

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>כי אין שום ייאוש בעולם כלל

כך אמר רבי נחמן

כי בכל מקום שנפלת לשם

נימצא איתך ה' יתברך !!!!!!!!!!</span>

<span style='color:red'><span style='font-size:14pt;line-height:100%'>אחותי שמעי משהו
כבר חודש כמעט כל יום מדברים על זה בכל מקום
רבנו זה נשמת המשיח....
הרבה מדברים על זה.
לולא רבינו רחת עלינו..
אוהבת אותך אחותתתת elzam002
קדימה להתכונן משיח כאן להתלבש יפהההההה newelzam16
חחחחחחחח
נ=ח=מ=ן נחל נובע מקור חכמה !!!!!! elzam002 </span></span>

חלק עליון