מור-מרדכי חזן
New Member
צניעות !
כמה גדולים זכויותיה של בת המלך שהולכת בצניעות בדור שלנו...איזה קידוש ה' זה !
בדור הקשה הזה..איזה ניסיונות..בעיקר בתקופת הקיץ החמה..שהיצר הרע פועל חזק..
בת מלך, את יהלום, יהלום קדוש של ה',
אם הייתי נותן לך יהלום שווה 50 מיליון דולר, איך היית שומרת עליו אה ??
מכסה אותו בכמה כיסויים שחס ושלום לא יישרט או שחס ושלום לא יהיה עליו איזה גרגיר של אבק..
ככה את יהלום קדוש של ה', הבת הכי יקרה של ה', צריכה לכסות את עצמך..
אל תיכנעי ליצר הרע שאומר לך
" תראי מה הולך בחוץ, 35 מעלות בחוץ איזה חם חבל על הזמן, מה תלכי ככה עם החולצה עד למרפק, וחצאית ארוכה יצחקו עלייך בחוץ מה אתה משוגעת..תלכי עם חצאית קצרה יותר עם חולצה קצרה יותר "
אל תיכנעי ליצר הרע, זה הניסיון שלך, איזה זכות גדולה יש לך בכל יום ויום שאת מתלבשת בתפארת הלבוש, את מרעידה עולמות עליונים, ה' יתברך יושב על כיסא הכבוד ואומר בגאווה לכל פמליה של מעלה " זאת הבת שלי, זאת הבת שלי "..
איזה התרגשות איזה נחת רוח את עושה לה' יתברך איזה שמחה..
כמה מסכנות אותם הבנות שצוחקות על בנות המלך שמתלבשות צנועה, ושואלות אותם
"לא חם לכם ככה ?? "
חם ????? כמה חם יהיה להם בגיהנום !...
בספר ישעיהו כתוב שבגלל בנות לא צנועות שהולכות בפריצות, חיילים נהרגים בגבולות, ובאים אסונות על עם ישראל ?? לא חבל בת מלך יקרה ?? ככה להביא אסונות על אחייך ששומרים עליך..
אפילו פעם אחת שבחורה הלכה בפריצות ברחוב ומאות אנשים נכשלו כמה גדולה עוונה בשמיים איי איי איי פחד פחדים פחד פחדים ! ככה להכשיל בחורי ישראל ??
אנא ממכם אחיות יקרות, שאתם הולכות צנועות אתם מונעות אסונות ומרבים בזכויות ! לפני שאתם יוצאות מהבית, חישבו פעמיים איך אתם יוצאות, בבגדי המלך בלבוש העוז וההדר, או בפריצות שתביא אסונות על אחיכם בגבולות !
כמה גדולים זכויותיה של בת המלך שהולכת בצניעות בדור שלנו...איזה קידוש ה' זה !
בדור הקשה הזה..איזה ניסיונות..בעיקר בתקופת הקיץ החמה..שהיצר הרע פועל חזק..
בת מלך, את יהלום, יהלום קדוש של ה',
אם הייתי נותן לך יהלום שווה 50 מיליון דולר, איך היית שומרת עליו אה ??
מכסה אותו בכמה כיסויים שחס ושלום לא יישרט או שחס ושלום לא יהיה עליו איזה גרגיר של אבק..
ככה את יהלום קדוש של ה', הבת הכי יקרה של ה', צריכה לכסות את עצמך..
אל תיכנעי ליצר הרע שאומר לך
" תראי מה הולך בחוץ, 35 מעלות בחוץ איזה חם חבל על הזמן, מה תלכי ככה עם החולצה עד למרפק, וחצאית ארוכה יצחקו עלייך בחוץ מה אתה משוגעת..תלכי עם חצאית קצרה יותר עם חולצה קצרה יותר "
אל תיכנעי ליצר הרע, זה הניסיון שלך, איזה זכות גדולה יש לך בכל יום ויום שאת מתלבשת בתפארת הלבוש, את מרעידה עולמות עליונים, ה' יתברך יושב על כיסא הכבוד ואומר בגאווה לכל פמליה של מעלה " זאת הבת שלי, זאת הבת שלי "..
איזה התרגשות איזה נחת רוח את עושה לה' יתברך איזה שמחה..
כמה מסכנות אותם הבנות שצוחקות על בנות המלך שמתלבשות צנועה, ושואלות אותם
"לא חם לכם ככה ?? "
חם ????? כמה חם יהיה להם בגיהנום !...
בספר ישעיהו כתוב שבגלל בנות לא צנועות שהולכות בפריצות, חיילים נהרגים בגבולות, ובאים אסונות על עם ישראל ?? לא חבל בת מלך יקרה ?? ככה להביא אסונות על אחייך ששומרים עליך..
אפילו פעם אחת שבחורה הלכה בפריצות ברחוב ומאות אנשים נכשלו כמה גדולה עוונה בשמיים איי איי איי פחד פחדים פחד פחדים ! ככה להכשיל בחורי ישראל ??
אנא ממכם אחיות יקרות, שאתם הולכות צנועות אתם מונעות אסונות ומרבים בזכויות ! לפני שאתם יוצאות מהבית, חישבו פעמיים איך אתם יוצאות, בבגדי המלך בלבוש העוז וההדר, או בפריצות שתביא אסונות על אחיכם בגבולות !