פורום ברסלב - רק לשמוח יש

מדרשת ברסלב

alia1

New Member
בס"ד,
ערב טוב וברוכה הבאה אלינו!!
אשרייך על ההתחזקות
תבורכי!
לא מצאתי במרכז,יכולה להמליץ על ניסיון להתקשר
לאחד המוסדות הנפלאים בארץ גם לנשים
(ולא מהיכרות אישית-אלא מידיעה על חלק מהמורים הנפלאים ששם)
וזה בעירנו צפת:

מדרשת צפנת כתובת : ר"ח אבוהב 10 ת.ד 34 צפת 1300
טלפון : 04-6972789
פקס : 04-6921105
אימייל : zofnat@midrashot.net

ראש המדרשה : הרבנית טובה בזק
רבני המדרשה : הרבנית אליהו, הרבנית דבורה בנימין, הרבנית קפלן, הרב בניהו ברונר, הרב גד ליאור, הרב גלטר, הרב זוהר דוד, ענת רבינצקי, גילי כהן, הרב יעקב גריליק, הרב לחיאני
מנהל התוכנית : יוני בן ארי
טלפון : 064-239752064-236752
תאור תפילתנו במדרשת "צפנת" לחתור יחד לעבודת ה' מיראה ומאהבה מחיבור אוהב, חי ומודע לבורא ולתורתו ובדקדוק מרבי בהלכה - בקלה כבחמורה...

במדרשת "צפנת" נגיעה עמוקה מאד ב"אני הפנימי" ובמיוחד ב"אני הנשי" באמצעות שיעורים עיוניים בחסידות, פנימיות ותורת הרב קוק זצ"ל ובמפגש עם מגוון כלים ייחודיים (יוגה, רפואה הוליסטית, ציור "ימימה", ניגון ותנועה).

בעיר צפת בכלל ובמדרשת "צפנת" מתרחש מפגש מרגש בין הענפים המגוונים בעבודת ה' (כשהמורים המלמדים אכן גם חיים בפועל את הזרם אותו הם מלמדים) זאת מתוך התוודעות לשורש הפנימי המחיה את כולם ובחתירה ל"ויטו שכם אחד לעבדך".

שנת המדרשה מתובלת בהווי חברתי חם ותוסס: שיעורים בטבע, התוועדויות וסיורים והכרות עם הנוף והאוויר המופלא של הגליל.

להתראות!

תחומי לימוד תנ"ך, מדרש, הלכה ומחשבה, הרב קוק, חסידות-חב"ד, ברסלב, המערך המשפחתי והזוגי.
תכלית הקמת המדרשה:
בירור הנתיב הייחודי לאישה בעבודת ה', מתוך הנחה שאם הבורא יתברך ברא שני מינים בעולמו, חפץ הוא במימושו המלא של כל אחד מהמינים על מנת שתופיע קומת האדם השלמה:
במפגש עם המקורות (תנ"ך, מדרש, הלכה, עמודי המחשבה ותורת הנפש)
בגילוי כלים לעבודה יומיומית מתוך עולמה של החסידות שהיא האפליקציה הנפשית של פנימיות התורה.
בהתוודעות לתורת הרב קוק המגלה את הדינמיקה של כנסת ישראל, שגם היא בבחינת "נוקבא" (רעיתי - תמתי)
בהתנסות במיומנויות שונות האמורות להביא למגע עם ה"עצמי הנשי" (תיאטרון, ציור, תנועה, רפואה הוליסטית, ניגון ועיון בשירה נשית)
נשזר אט אט המארג של תודעת ה"אני הנשי", מתוך זיקה לכלל ישראל בעידן של תהליכי גאולה, של הרעיה הנפתחת אל דודה.
המדרשה מחוברת לקומפלקס של המרכז התורני לאומי בצפת, ולפיכך הציר המרכזי ורוב אנשי הצוות אמונים על תורת הרב קוק זצ"ל.
עם זאת, משתלבים בצוות גם מורים המשתייכים לחסידויות שונות (ברסלב, חב"ד) על מנת ליצור מפגש אמיתי וחי בין העולמות

פעילות מיוחדות תיאטרון, תיפוף ואומנות , תרפיה אלטרנטיבית ותנועה
תוכנית הוראה בשילוב מכללת שאנן
"פלח הרימון" - לבירור עבודת ה' של האישה, יום עיון נשים בשילוב בית מדרש מחול בימי חמישי

בנות לפני שרות לאומי : מקבלים לפני ואחרי שירות לאומי.
פרטים להרשמה ימים פתוחים במדרשת "צפנת" בצפת העתיקה להתרשמות ולרישום לשנה"ל ה´תשס"ז, יתקיימו בע"ה בימים כ´ עד כג´ אדר. בנות המעוניינות להגיע, תתקשרנה בבקשה לתאם עם המזכירה לאה ישפה 054-4852088

זהו.כל המודעה מועתקת.
בהצלחה!כל הישועות!! :D

shirel

New Member
&-&

אני יודעת שיש גם בחולון אבל לא זוכרת את הפרטים לצערי......
מישהו יודע אם המדרשיה הזו פעילה עדיין??

חלק עליון