בס"ד
כמעט כל יום בנסיעותי בתוך הישוב בו אני חייה, אני רואה מרחוק אדם או אישה שלא בא לי להגיד להם שלום.
לא בגלל ריב ולא בגלל שינאה...חלילה..
פשוט לא בא לי לפגוש..
ואז אני אומרת לעצמי בשיחה פנימית נוקבת"לא בא לך לברך?" "לא בא לך לקבל ברכה?"
ואני מיד מתקרבת ומקדימה שלום..
והקול ההוא שלא בא לו..נעלם כלא היה ויש ברכות באויר...
השבח לאל
אהרון מנהיגינו שהלך לעולמו בפרשה הזו..מהותו שלום...אהרון הכהן מוציא רק טוב מפיו.
בברכת הכוהנים"....וישם לך שלום..."
רחל ארבוס אומרת בסיפרה..כל עבודתנו בעולם הזה היא עבודת שלום...
והשלום בתוך הבית? בזוגיות? ניתן להשיגו רק ברכות במילים טובות ובאווירת הכרת הטוב בכל בני הבית ובעיקר אצל בן זוגינו...שאין לו די כח וכישרון כשמדברים איתו אמת...לא משיגות אנחנו דבר מתוך תוכחה שהיא כולה אמת.
שמתי ליבי שהאמת מגיעה כשפני לשלום בנועם..ולא מנסה להראות עד כמה אני בסדר...והוא לא(וזו אמת לאמיתה)
הרבנית ימימה מזרחי בשכתובה של יקרת פרידמן לפרשת חוקת אומרת:
"שימי את ביתך בתוך ענני כבוד"..לדבר...לראות את הטוב בכל בני המשפחה..להאיר עליו..
ועל ידי דוגמא אישית שאר בני הבית ילמדו גם הם לראות את הטוב אחד בשני
אני תפילה שנצליח לראות הטוב בעצמנו בילדינו ובבעלינו שהרי כולנו רוצות בכך כל כך
כמעט כל יום בנסיעותי בתוך הישוב בו אני חייה, אני רואה מרחוק אדם או אישה שלא בא לי להגיד להם שלום.
לא בגלל ריב ולא בגלל שינאה...חלילה..
פשוט לא בא לי לפגוש..
ואז אני אומרת לעצמי בשיחה פנימית נוקבת"לא בא לך לברך?" "לא בא לך לקבל ברכה?"
ואני מיד מתקרבת ומקדימה שלום..
והקול ההוא שלא בא לו..נעלם כלא היה ויש ברכות באויר...
השבח לאל
אהרון מנהיגינו שהלך לעולמו בפרשה הזו..מהותו שלום...אהרון הכהן מוציא רק טוב מפיו.
בברכת הכוהנים"....וישם לך שלום..."
רחל ארבוס אומרת בסיפרה..כל עבודתנו בעולם הזה היא עבודת שלום...
והשלום בתוך הבית? בזוגיות? ניתן להשיגו רק ברכות במילים טובות ובאווירת הכרת הטוב בכל בני הבית ובעיקר אצל בן זוגינו...שאין לו די כח וכישרון כשמדברים איתו אמת...לא משיגות אנחנו דבר מתוך תוכחה שהיא כולה אמת.
שמתי ליבי שהאמת מגיעה כשפני לשלום בנועם..ולא מנסה להראות עד כמה אני בסדר...והוא לא(וזו אמת לאמיתה)
הרבנית ימימה מזרחי בשכתובה של יקרת פרידמן לפרשת חוקת אומרת:
"שימי את ביתך בתוך ענני כבוד"..לדבר...לראות את הטוב בכל בני המשפחה..להאיר עליו..
ועל ידי דוגמא אישית שאר בני הבית ילמדו גם הם לראות את הטוב אחד בשני
אני תפילה שנצליח לראות הטוב בעצמנו בילדינו ובבעלינו שהרי כולנו רוצות בכך כל כך