פורום ברסלב - רק לשמוח יש

זיווג משמיים

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.

elinor0100

New Member
שלום כבוד הרב !
אני ככ מקווה שתוכל לתת לי תשובה , אני פשוט ככ מבולבלת , הייתי רשומה באתר ובגלל שאין לי תמונה הכרטיס שלי הוסר אך לפני כן הכרתי בחור מאוד נחמד פה באתר נפגשנו פעמיים והוא מצא חן בעיני מאוד אך טעיתי וסיימתי תקשר הרגשתי שאולי הוא עוד אוהב מישהי מעברו למרות שהוא לא ילך איתה כי היא אינה דתיה והרגשתי שאני תקועה שם וגם כי הוא לא רצה שאני אלך בדרך של ברסלב ואנ בלי רבנו אני כלום אז סיימתי את זה , בינתיים הכירו לי בחור נחמד שעד עכשיו הרגשתי שהוא הזיווג שלי וממש משמים מחברים ביננו רק שההרגשה היא שהוא לא מעוניין כי כל הזמן הוא נוסע לאחותו בצפת ואנחנו נפגשים רק שהוא חוזר למרכז אחת לשבועיים במקרה הטוב.
אני לא יודעת מה לעשות אני מתפללת ומבקשת מהשם שיראה לי תדרך , הלב שלי מבולגן אני אומרת אולי טעיתי עם הבחור מהאתר ועכשיו אני תקועה פה ואיני יודעת היכן אני עומדת .
מה לעשות ? אני מפחדת לאבד אולי תאחד הנצחי שלי

breslav

Member
חבר צוות
בעזרהי"ת

שלום

היי בטוחה שאת הזיווג שלך וכן כל מה ששייך לך אף אחד לא יצליח לקחת, ומה שלא שלך לעולם לא תוכלי להשיג אותו, לכן עלייך להיות רגועה ובטוחה, להיות צוהלת ושמחה תמיד, להאמין שהקב"ה יהיה בעזרך ויביא לך את שלך בדיוק.
לדעתי אל תנתקי את הקשר עם הצפתי, חכי לראות לאן זה זורם. ומצד שני תרשמי שוב לאתר עם תמונה. אל תפני אל אף בחור באתר אלא רק תחכי בסבלנות שייפנו אלייך ואז ניראה מה קורה ולאן הקב"ה מוביל.
היי עמי בקשר וספרי לי חדשות טובות
אברהם

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חלק עליון