פורום ברסלב - רק לשמוח יש

לא לשכוח לא לשכוח

liori24

New Member
בס"ד
בע"ה יתברך יום ראשון הבא עלינו לטובה זה צום עשרה בטבת הצום מתחיל ב-5.13 ומסתיים ב-17.15 וזה ההילולא של רבי נתן זיע"א

liori24

New Member
בס"ד
וברוך השם שרבינו רבי נחמן גילה שיורדת נשמה גבוהה ואשר הצליח לקרב אותו לברסלב
ואני נהפכתי לברסלב בזכות חבריי היקרים ולקח לזה זמן ארוך עד שנהפכתי

liori24

New Member
אחותי היקרה
אצלי הסיפור מתחיל עוד בגיל 13 לפני 11 וחצי שנה גיל הבר מצווה פטירתם של סבי וסבתי שהיו דתיים והייתי קשור אליהם והכנות לבר מצווה נתנו לי דחף לחזור בתשובה ובגיל 13 חזרתי בתשובה לבד והמשכתי ללמוד בחילוני 12 שנה שנים על גבי שנים הייתי קשור לכיפות הסרוגות-בני עקיבא מנסה לחיות בשני העולמות מצד האחד שואף להתחזק רוחני מצד שני מנסה להיות בין האמחה ומנסה לעשות את החיבור כאשר חצי מהחברים חילונים וחצי מהחברים דתים במשך כול השנים גם ניסיתי למצוא את הכיוון הרוחני כאשר למזלי הטוב אצלי בבית לא היתה לא כפייה דתית ולא כפייה חילונית בגיל 18 כיתה י"ב בעקבות אהבה נאכזבת שהייתה בה גם נקמה גרמה לכך לפגיעה רוחנית ונפשית קשה אבל הגחלת הרוחנית נישארה כאשר אני לבדי מנסה להשתקם באופן לבד{משפחתי לא יודעת על המקרה} אחרי 5 חודשים בערך התחיל התאושות הממשית ומתחיל להתקדם אלה בשנה הראשונה בצבא הייתי בתור פקיד שנה אשר הייתה ירידות ועליות רוחניות אחרי שעברתי קורס משגיחי כשרות החלה התפנית התחזקות הרוחנית כול אותה תקופה לא חשבתי ולא רציתי ולא העלה בדעתי שאהפוך לברסלבר כי זה לא היה הכיוון שלי בכלל ולא האמנתי בדרך הזאת בתקופת הקורס משיגיח כשרות בצה"ל הכירתי ברסלבר שהייה איתי והוא לימד אותי את התבודדות אח"כ הכירתי שלושה חבר'ה{שנים מהם חוזרים בתשובה} מהבית הכנסת שהם ברסלבים השהייה איתי היתה הכשרת הקרקע בעניין עושים כול מיני דברים יחד אם זה לימוד תורה בניית סוכה דיורים התחלתי לקרוא ספרים ש ל רבינ למרות שעדין לא ראיתי את עצמי הולך בדרך הזאות קצת אחרי השיחרור מצה"ל הוקם בית הכנסת אור הגנוז ליד ביתי הייתי מגיע מדי פעם להתפלל אצלהם מלפעמים לשיעורי התורה במקביל להתקרבות לברסלב היה ניסיון להתקרב לחב"ד הבעיה עם חב"ד שלא ראיתי את החיבור והשתלבות עם חסידות חב"ד היה לי קשה לקבל הרבה דברים שלהם כיום שנתים וחצי-שלוש משוחרר בן 24 וחצי אחרי שנתים וחצי בילוי עם חבריי הברסלבים אני כבר שנה ברסלבר גאה

<span style='color:blue'>בעזרת השם יתברך,

פששש אשרייך שזכית!!
זה מאוד מרגש כל הסיפורי התקרבות למיניהם..

למי יש עוד סיפורים ככה לחזק אותנו קצת..? ? elzam008 </span>

liori24

New Member
רוצה להעדכן כשהתחלתי לחזור בתשובה הייתי הולך למין תלמוד תורה הינו 7 חבר'ה בערך שנים נהפכו לדתיים חפיפיניקים שנים נהפכו לבני עקיבא אני וחבר שלי{שעד היום אני מקנא בו רוחנית} נהפך ליותר חבניק והשביעי לצערי הרבה{חבר ילדות מהשכונה והגן} יכל להיות עילוי הוא חזר בתשובה ב-180 מעלות שנה אחרי הוא התחיל לצנוח והיה ניסיונות למזער או להציל את המצב אבל ללא הצלחה מרובה ממש

חלק עליון