פורום ברסלב - רק לשמוח יש

סיפור אישי שלי השגחה פרטית מדהימה !!

שלשום,
התארגנתי לנסיעה ברכבת לכיוון באר שבע, תיכננתי לעלות על רכבת של שעה 8 וחצי ובסוף אחרי כמה עיכובים של הרגע האחרון, עליתי על הרכבת של 9 וחצי, קצת התבאסתי נורא רציתי לעלות על הרכבת של 8 וחצי שהיא ישירה עד לבאר שבע, אבל קיבלתי באהבה..
בתחנה בחיפה ניגשה אליי אישה בלונדינית בסביבות גיל ה25 30 , ושאלה אותי "אפשר לשבת?"
אמרתי לה "כן בשמחה"..
הבחורה התיישבה לידי, ובשביל לשמור את עיניי מהבחורה שלידי, פתחתי את הספר "נתיבי אור" של הרב ניסים יגן זצ"ל והתחלתי לקרוא ולקרוא..
לאחר כמה דקות הבחורה שואלת אותי "סליחה אפשר לשאול אותך שאלה?"
אמרתי לה "כמובן בשמחה"
ואז היא התחילה לשאול אותי על הדת..וסיפרה לי שהיא עורכת דין, באמת נשמעה בחורה עם ראש על הכתפיים, יופי לא היה חסר לה, וגם כסף לא, אבל קלטתי דבר אחד שהיה חסר לה, אוכל לנשמה..
היא התחילה לספר שהיא מדליקה נרות שבת, ולא מדליקה אש בשבת..והתחילה לשאול על השבת..נשמעה בחורה מאוד מאוד תמימה..
עלה במוחי רעיון..בהתחלה קצת חששתי אבל אזרתי אומץ ושאלתי "מתי את יורדת ?"
והיא ענתה "בתל אביב השלום"
אמרתי לה "אז זה אומר שאת עוד 40 דקות פה, בא לך שנלמד תורה?"
והבחורה להפתעתי ענתה "כן בכיף"
ופשוט מצאתי את עצמי יושב באמצע רכבת מלמד תורה עורכת דין, שפשוט שותה בצימאון של החיים את דברי המוסר שקראתי לה מהספר "נתיבי אור", סיפרתי על מעלתה וכוחה של השבת, על צניעות ועל עולם הבא שכל הקרון של הרכבת בשקט מדהים ובוחן את השיחה שלנו בסקרנות רבה..

לצערי הכרוז הכריז "התחנה הבאה תל אביב השלום"
ואז עלה במוחי רעיון מבריק..

שאלתי אותה "אם ה' יתברך היה נותן לך מתנה היית מקבלת אותה ?"
והיא ענתה לי "כן ברור"
אמרתי לה "ואם יהודי היה נותן לך מתנה היית מקבלת?"
והיא השיבה "כן כמובן"
אמרתי לה "אז אני נותן לך את הספר הזה במתנה, ספר לחיים שיוכל להציל אותך בעולם הזה"
ונתתי לה את הספר "נתיבי אור" של הרב ניסים יגן שאני ממליץ עליו בחום..
היא הייתה נרגשת עם דמעות בעיניים ואמרה "תודה רבה איך שימחת אותי"
שהיא ירדה מהרכבת זלגו הדמעות מעיניי התרגשתי נורא כמה צמאה היא הייתה לתורה, הבטתי עליה איך הולכת עם הספר פתוח ותוך כדי הליכה קורא מהספר אפילו במעלית..
ואמרתי לעצמי, מי יודע אולי עוד יהודי חוזר לשורשיו..הרגשה חזקה שלי שכן ! בע"ה ! elzam008

חלק עליון