רות וידאל
New Member
<span style='font-size:8pt;line-height:100%'>בס"ד
הסכמה הגאון בעל השל"ה הקדוש לספר תומר דבורה
שנדפס בפארג שנת ש]"א לפ"ק
והוא מאמר נכבד מהרב המקבל האלהי המוהר"ר משה קורדואירו זצוקללה"ה
בדרך ישרה שיבור לו האדם ותהתבודדותו ותכליתו והתבוננות דרכיו
נדפס על פי נוסח דפוס ראשון שיצא לאור
בויינציאה
בשנת שמ"ו לפ"ק
יוצא לאור
ברוב פאר מחלק לימי החודש
על ידי
דוב הכהן פינק
ירושלים עיה"ק תובב"א שנת תשס"ד לפיק
הוצאה שניה ומתוקנת שנת תשס"הה לפ"ק
הסכמה הגאון בעל השל"ה הקדוש
לספר תומר דבורה שנדפס בפארג שנת ש]"א לפ"ק
בהיות שהספר הנכבד הזה הוא כולו יראת השמים
וקבול עול מלכותו יתברך והולך בדרכי מדותיו יתברך , ובודאי מי שרגיל בספר הנכבד הזה ומקימו יש לו מהלכים בין העומדים {ע', זכריה נ,ז} וזוכה לחיי העולם הזה ולחיי העולם הבא שכולו טוב וחזי מאן נברא רבע חיבר הספר הנכבד הזה ,איש האלקים קדוש המאיר לעולם כולו החכמתו וחסידותו כמוהר"ר משה קורדוואירו זצ"ל , על כן אני אומר שראוי ונכון להדפיס הספר הנחמד הזה כדי לזכות את ישאל כי התלמוד בו מביא לידי מעשה ויראה וחסידות ,והנה מוהר"ר יצחק אליה ב"ר אורי הכהן רוצה לזכות את הרבים להדפיס הספר הזה ומגלגלין זכות על ידי זכאי , זכות הרבים תלוי בו ,על כן ראוי לקנות ממנו הספר הזה בכסף מלא , כדי לסיעו לתלמוד תורה כאשר עם לבבו ,ועץ חיים היא למחזיקים בה ,וחזקה על האלוף מוהר"ר אליה , שאינו יוצא מתחת ידו דבר שאינו מחוקן וכל מי שרגיל בספר הזה ואומר אותו בכל שבוע או בכל חודש מכסה לו שהוא כן העולם הבא ,ואשרי לו וטוב לו מי שמרגיל עצמו בו ,ובאמת מצוה לכל אדם לקנות הספר הזה , ואני גוזר בגזרת נה"ש שלא ידפיס שום אדם אחר הספר הזה עד כלות שלושה שנים מיום שיוגמר הפדוס
נאום ישעי' לאא"מ מוהר"ר אברהם סנ"ל זלה"ה הורוויץ
הקדמת המביא לדפוס הראשון
אמר משה בסולה
ישמח משה במתנה טובה היתה גנוזה בנגזי ארוני המלך הרמ"ע נר"ו {הרמ"ע מפאנו זצ"ל } ונתנתה לי לזכות את ישראל על ידי זכות הרבים תלויה בו , בשכר זאת אל חי צורי וגואלי יזכני לחזות בנועם ה' ולבקר בהיכלו לחבר את האוהל בהר צבי קודש לעבור עבודתו כל ימי חיי, ובא לציון גואל , וזאת התורה אשר שם מש"ה לפני בני ישראל,
הבעל השל"ה הק' בהסכמתו
לספר תומר דבורה
מעיד " וכל מי שרגיל בספר הזה
ואומר אותו בכל שבוע או בכל חודש
מובטח לו שהוא בן עובה"ב
ומקובל מהג"הק הדברי חיים מצאנג זי"ע דהלומד בספר הזה
אינו נפגע ממחלה הידועה רח"ל
"חותמת" שהגאון החסיד רבי אליהו ראטה זצ"ל הפיק להפצת רעיון לימוד ספר זה</span>
הסכמה הגאון בעל השל"ה הקדוש לספר תומר דבורה
שנדפס בפארג שנת ש]"א לפ"ק
והוא מאמר נכבד מהרב המקבל האלהי המוהר"ר משה קורדואירו זצוקללה"ה
בדרך ישרה שיבור לו האדם ותהתבודדותו ותכליתו והתבוננות דרכיו
נדפס על פי נוסח דפוס ראשון שיצא לאור
בויינציאה
בשנת שמ"ו לפ"ק
יוצא לאור
ברוב פאר מחלק לימי החודש
על ידי
דוב הכהן פינק
ירושלים עיה"ק תובב"א שנת תשס"ד לפיק
הוצאה שניה ומתוקנת שנת תשס"הה לפ"ק
הסכמה הגאון בעל השל"ה הקדוש
לספר תומר דבורה שנדפס בפארג שנת ש]"א לפ"ק
בהיות שהספר הנכבד הזה הוא כולו יראת השמים
וקבול עול מלכותו יתברך והולך בדרכי מדותיו יתברך , ובודאי מי שרגיל בספר הנכבד הזה ומקימו יש לו מהלכים בין העומדים {ע', זכריה נ,ז} וזוכה לחיי העולם הזה ולחיי העולם הבא שכולו טוב וחזי מאן נברא רבע חיבר הספר הנכבד הזה ,איש האלקים קדוש המאיר לעולם כולו החכמתו וחסידותו כמוהר"ר משה קורדוואירו זצ"ל , על כן אני אומר שראוי ונכון להדפיס הספר הנחמד הזה כדי לזכות את ישאל כי התלמוד בו מביא לידי מעשה ויראה וחסידות ,והנה מוהר"ר יצחק אליה ב"ר אורי הכהן רוצה לזכות את הרבים להדפיס הספר הזה ומגלגלין זכות על ידי זכאי , זכות הרבים תלוי בו ,על כן ראוי לקנות ממנו הספר הזה בכסף מלא , כדי לסיעו לתלמוד תורה כאשר עם לבבו ,ועץ חיים היא למחזיקים בה ,וחזקה על האלוף מוהר"ר אליה , שאינו יוצא מתחת ידו דבר שאינו מחוקן וכל מי שרגיל בספר הזה ואומר אותו בכל שבוע או בכל חודש מכסה לו שהוא כן העולם הבא ,ואשרי לו וטוב לו מי שמרגיל עצמו בו ,ובאמת מצוה לכל אדם לקנות הספר הזה , ואני גוזר בגזרת נה"ש שלא ידפיס שום אדם אחר הספר הזה עד כלות שלושה שנים מיום שיוגמר הפדוס
נאום ישעי' לאא"מ מוהר"ר אברהם סנ"ל זלה"ה הורוויץ
הקדמת המביא לדפוס הראשון
אמר משה בסולה
ישמח משה במתנה טובה היתה גנוזה בנגזי ארוני המלך הרמ"ע נר"ו {הרמ"ע מפאנו זצ"ל } ונתנתה לי לזכות את ישראל על ידי זכות הרבים תלויה בו , בשכר זאת אל חי צורי וגואלי יזכני לחזות בנועם ה' ולבקר בהיכלו לחבר את האוהל בהר צבי קודש לעבור עבודתו כל ימי חיי, ובא לציון גואל , וזאת התורה אשר שם מש"ה לפני בני ישראל,
הבעל השל"ה הק' בהסכמתו
לספר תומר דבורה
מעיד " וכל מי שרגיל בספר הזה
ואומר אותו בכל שבוע או בכל חודש
מובטח לו שהוא בן עובה"ב
ומקובל מהג"הק הדברי חיים מצאנג זי"ע דהלומד בספר הזה
אינו נפגע ממחלה הידועה רח"ל
"חותמת" שהגאון החסיד רבי אליהו ראטה זצ"ל הפיק להפצת רעיון לימוד ספר זה</span>