פורום ברסלב - רק לשמוח יש

שאלה חשובה מאוד לרב

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
שלום !!
כבוד הרבה אני יודע שאולי תצחק על זה אבל אני חייב לשאול אותך שאלה
אני בא מבית מסורתי שומרים כשרות מצוות שבת וכדומה אבל לא חזקים מדי
לפני כשנה הכרתי בחורה שבאה מבית חרדי ואנחנו כבר שנה ביחד

לפני יומיים היא באה אליי ביציאה אחרי ששמעה הרצאה מפי רב אחד
ואמרה לי שהיא רוצה שאני יתחיל לשמור ממנה נגיעה (היא שומרת נגיעה מכולם) חוץ ממני אני יודע שזה נישמע מצחיק אבל בכל זאת
אני יודע שאני לא ילד שיכול לשמור נגיעה ואם במקרה אני יקבל על עצמי לא לדעת בה זה יגרום לי כעבור זמן מה לעשות דברים אסורים (כמו לצאת עם בנות אחרות) הבחורה שסיפרתי עליה היא הדבר הכי חשוב לי בחיים ולפגוע בה זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות
אני לא יודע מה לעשות אני מבולבל כי אני לא באמת תומך בשמירת נגיעה כי אני יודע שזה לא עושה כלום
אז בבקשה אם אתה יכול לעזור לי אני יודה לך מאוד

breslav

Member
חבר צוות
בעזרהי"ת

שלום עומר

הכנות שלך נפלאה וזה פותר לי את הקושיא איך חרדית יוצאת איתך,
אבל כאמור, היות שאתה אדם אמיתי והאמת זה היסוד הכי חשוב אצל הקב"ה,
זו סיבה מצויינת שהיא צריכה להמשיך להיות איתך.
אך שמע אחי, תציע לה נישואין והקב"ה ישפיע עליכם חן וחסד ושפע גדול שהכל ילך לכם בקלות, גם ענייני החתונה האולם והבית, ובעיקר שבקרוב יהיה לך תינוק חמוד דומה לך שתי טיפות מים.
בהצלחה
אברהם

זה לא קשור ללהציע נישואים אם הייתי יכול הייתי עושה את זה בשמחה רבה אבל אני יוכל לעשות את זה עוד שנה לפחות כי זה לא זמן מתאים עכשיו לשנינו אני פשוט לא יודע מה לעשות בקשר לדברים שהיא דורשת ממני

כל דבר שהיא דורשת ממני היא נהיית עצובה כי היא מרגישה שהיא הורסת לי תכיף ושאני לא באמת עושה הכל בשבילה למרות שאמרתי לה את זה

נכון להציע נישואים פוטר כמעט הכל ואני מוכן לזה וגם היא בעזרת ה אנחנו נקים בית כשר
אבל צריך להיות עוד איזה משהו שאפשר לעשות
תודה על העצה

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חלק עליון