פורום ברסלב - רק לשמוח יש

שאלה חשובה

מיטל

New Member
בס"ד

יש לי שאלה שאני כבר הרבה זמן מחפשת עליה תשובה ולא היה לי אומץ לשאול אף אחד ולמען האמת גם לא כל כך אומץ.קוריאם לי מיטל ואני בת 22 אני לא דתייה אבל אני שומרת שבת.
רציתי לדעת אם מותר לבקש מהקדוש ברוך הוא מישהוא שהוא יהייה הזיווג שלי בעולם הזה? מישהו ספציפי שאני נורא אוהבת כבר הרבה זמן ואני לא מצליחה להתגבר על זה.
כל יום שבת בבבית כנסת שנפתחים הספרים אני מבקשת כל מיני דברים ובנוסף גם את הבקשה הזאת שהוא יהייה הזיווג שלי. אני מפחדת שאולי אסור בכלל לבקש את זה ואולי בכוונה זה לא קורה.
אני אשמח אם מישהו שבאת יודע יוכל לענות לי כי זה חשוב לי מאוד.
תודה רבה,מיטל.

בעזרת השם יתברך,

מיטל נשמה יקרה,
קודם כל אשרייך שאת שומרת שבת!!! שתזכי בזכות זה לכל השפע מאיתו יתברך. ולתשובה שלימה! elzam002

בעניין הזיווג, אסור לבקש על אדם ספציפי שהוא יהיה הזיווג שלך. 40 יום לפני יצירת הוולד אומרים פלוני לפלונית.. יש נשמה אחת וכשהיא יורדת לעולם היא נחצת לשתי נשמות. לכן אנחנו מבקשים את הזיווג משורש נשמותינו.. יש מישהו אי שם שמיועד לך והכי מתאים לך. אבל אנחנו לא יכולים לדעת מי זה.. אז אסור לנו להתפלל על מישהו ספציפי.. כי יכול להיות שהוא בכלל לא שייך לך.. לא הזיווג שלך. רק לבקש מה' שיתן לך את הזיווג שלך משורש נשמתך.. ואם זה אותו בחור אז ממילא זה יבוא כבר בעזרת ה'! ואם זה לא הוא.. אז תהיי בטוחה שתקבלי מישהו הרבה יותר טוב בשבילך!

מקווה שעזרתי במשו..
שיהיה בהצלחה וכל הישועות!!
וה' יאיר דרכך בטוב ובנעימים!
שבוע טוב ומבורך~ elzam001

liori24

New Member
בס"ד
מיטלוש אחותי אהובתי היקרה היי
בוקר טוב ומה שלומינו? יופי טופי ואשריך שאת שומרת נשבת ובע"ה יתברך תמשיכי להתחזק
ברצוני להוסיף שלמרות שאסור לבקש זיווג על אדם ספיציפי שיהיה בן זוג את
יכוה להתפלל ולבקש שהזיווג שלך ישלח לך כדי שלא להפגע רגשית וליפול לעצבות ואת מקווה
שהבחור יהיה הזיווג שלך
אבל בשלב כולשהוא תצטרכי לארוז אומץ ולהתגבר על הפחד ולפנות לאהוב ליבך לפני שהרכבת תברח
המשך יומטוב ושבוע מצוין וטוב

חלק עליון