פורום ברסלב - רק לשמוח יש

שידוכים

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.

elinor0100

New Member
שלום כבוד הרב!
אני מקווה שתוכל לעזור לי כי אני יודעת מ לעשות ...
הכירו לי בחור שיותר מבוגר ממני הוא בן 38 ואני בת 25 , דיברנו קצת בטלפון הרגשתי שחיכיתי לו כל חיי וכשנפגשנו התמלאתי ספקות , באותה תקופה הציעו לי עוד שידוך מה שבלבל אותי יותר ובסוף לא עניתי לו לטלפונים ואחכ סיימתי תקשר בלב לא שלם מה שפגע בו , אני יודעת שלא הייתי בסדר ואני מצטערת על זה מאוד , אחרי חודש התקשרתי אליו שוב שנחזור להיות בקשר והוא מרוחק ממני וזה מאוד פגע בי כי הרגשתי שאני יש לי רגשות חזקים אליו והוא כלום אליי , אבל המשכתי כי הרגשתי שככה אני מתקנת את מה שהרסתי ונלחמת על הקשר ביננו , עכשיו אחרי חודש וקצת שאנחנו בקשר אחרי 7 פגישות בערך , אני מרגישה עייםה שהשתדלתי יותר מדיי לתת למישהו שאני מרגישה שלא באמת רוצה להיות איתי , כשהוא בא אליי הביתה הוא יושה עם משפחתי ולא איתי וכשאני רוצה שנלך להיות לבד כדי לדבר ולהכיר אני מרגישה שזה חד צדדי , לפעמים אני מרגישה שהוא נפתח אליי אבל זה לא מספיק , אני יודעת שהוא נפגע בעבר ולכן הוא שם חומות - כך הוא אמר לי , אבל אני לא יודעת מה לעשות ... כל רצוני זה להתחתן ולהקים בית אבל אני מרגיש שהוא מסבך את הכל , אני כבר ככ עייפה מלרדוף אחריו מלצפות ולא לקבל כלום אלא קיר אבן , אבל אני מפחדת לאבד אותו ויותא גרוע לפגוע בו .
מה לעשות ?

breslav

Member
חבר צוות
בעזרהי"ת

שלום

אם תאמיני לי ותקיימי את העצה הנובעת מחוכמתו של רבי נחמן מברסלב תצליחי מאוד בחיים.

כשהבחור בא אלייך הביתה, תצאי מהחדר ותעברי לחדר אחר. אל תסתכלי עליו תני לא הרגשה שאינך רוצה בו. תתרחקי ממנו כמה שאפשר. כשהוא מתקשר ורוצה לבוא תאמרי לא היום בפעם אחרת וכו' וכו'.

בהצלחה
אברהם

breslav

Member
חבר צוות
בעזרהי"ת

פעם ככה ופעם ככה.
וגם כשאת מתרצה לדבר איתו ולהפגש איתו, פעם תראי לו התקרבות ופעם התרחקות.

עד החתונה בעזרהי"ת.

אברהם

elinor0100

New Member
שלום כבוד הרב !
אני מצטערת שאני ככה שואלת הרבה שאלות , אבל אני ממש צריכה את עצתך ...
הגעתי לצערי הרב ממש כמעט לשפל המדרגה מתוך הרצון הנואש שהבחור הזה יאהב אותי , פשוט נפלתי אחרי ככ הרבה זמן שהשתדלתי לשמור נגיעה מתוך אמונה שלמה שזו האמת , ועכשיו האמת שלי פגומה מאוד ואני חיה בשקר שככה הוא יהיה יותר קרוב אליי ויקדם תקשר , מכל מה שלמדתי עד כה אני מאמינה שזו אשליה על אף שככה שנראה שפתאום הוא מעוניין בי , אבל אני בסכ"ה רוצה בחור רציני להקים בית ועכשיו ככה קלקלתי , אני מרגישה מיואשת מעצמי שאולי בכלל לא נועדתי להיות דתיה . ואני גם לא יודעת איך להמשיך תקשר הזה שכולו הרוס
מה לעשות ? איך ממשיכים בדרך של התשובה למרות הנפילה ? ואיך לא לפול שוב?

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חלק עליון