פורום ברסלב - רק לשמוח יש

שלום בית

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.

breslav

Member
חבר צוות
שלום רב!
>
>
> אני נשואה ברוך ה' כבר שנתיים, ויש לי בעיה שמטרידה אותי מאד
> העיסוק של בעלי ב"ה אני שמחה מאד שהוא עובד, ובאמת אני סומכת עליו
> אבל יש לי חששות שגורמות לי לעצבות, בעלי עובד ב"ה במרכז מסחרי בעיר והוא לפי מה שאני מבינה כל פעם שאני הולכת לאזור נשים מעירות לי הערות
> היום לדוגמא קיבלתי הערה מאישה בחנות ליד " מה את אישתו של פלוני הוא עושה לנו פה שמח!!!!!" וכדו....
> הרב אני חוזרת בתשובה ב"ה כבר 3 שנים ואני כל כך משתדלת להיות אישה צנועה וטובה אני שמה כיסוי ראש מלה, ב"ה אני בהריון ושמנתי נורא מההריון וכשאני רואה שנשים צעירות ונאות ורזות ממני מגיעות לחנות של בעלי עם פאות ארוכות ויפות או שיוצא לי שמספרים לי עליו מפריע לי שאני רואה אותן עם פאות הולכות אליו ואני משמינה מההריון אני מרגישה רע אני יודעת ב"ה שתודה רבה לקב"ה באמת מיליון פעם תודה רבה שאני בהריון אין כמו הקב"ה בעולם אבל אני מרגישה רע עם עצמי היום לדוגמא בכיתי כל היום (אני לא טיפוס קנאי), אבל קשה לי להיות צנועה שאני יודעת מה הולך שם באזור עבודתו של בעלי (הרב שלא תטעה אנחנו גרים בעיר דתית), הלוואי הייתי רוצה שבעלי לא ידבר אם נשים וישמר על העיניים, אני מבקשת כל יום מהקב"ה ומדליקה נר לצדיק שבעלי יהיה צדיק וישמר על נישואנו, אבל נורא קשה עם כל הפריצות והפאות שבחוץ,
> כל פעם שאני רואה אותן עם הפאות והחצאיות הקצרות כל הביטחון העצמי שלי יורד
> אני מרגישה שאני מתרחקת ממנו בגלל זה, קשה לי לדבר איתו זה מגעיל אותי אחרי שאני רואה את כל הסירחון באזור, ואם אני מעירה לו הערה הוא עונה לי
> "תפסיקי כבר להעיר לי הערות אני שונא שאת מעירה לי..."
> בגלל זה הרב אני מעדיפה לשתק ולבכות בצד ולא לספר לו מה שיש לי בלב,
>
> מה אני העשה הרב?
> בבקשה תנסה לעזור לי ותייעץ לי...
> לתשובתך המהירה אודה!!!!!!!!!
>

breslav

Member
חבר צוות
בעזרהי"ת

שלום רב
כפי שאת מספרת נישואייך עלו יפה, אתם מתפרנסים בכבוד, חזרתם בתשובה, ב"ה את בהריון וכו'.
העצבות שלך נובעת בגלל דמיון שמא יש לבעלך עסקים עם נשים אחרות. אני קורא לזה דמיון היות שאין לך שום ראיה לענין כזה ח"ו, ורק הדיבור של כמה שוטים ושוטות עושה עלייך רושם, מדאיג אותך ומכניסך לעצבות. את מתחילה להשוות את צורתך לצורה של הרזות, והפאות הארוכות וכו' ולפי דעתך את ניראת לא טוב וכו', וכל זה הוא דמיון.
דעי, שגם לגברים יש רגש. כאשר הגבר רואה איך שהבטן של אשתו הולכת וטופחת הוא מתחיל להתמלא רגש של אהבה לאשתו, ולתינוק העתידי, הוא מדמיין את עצמו כאבא שמשחק עם התינוק, הערכה ואהבה לאשתו גוברת, הלב מתמלא שמחה ועוד ועוד ועוד.
כל זה נסתר מעינייך, ואת חושבת שהתהליך של ההריון בעיני הגבר זה רק קילקול הצורה של אשתו. את טועה והמדמה משטה בך.
התחזקי באמונה הרבה, תאמיני שכל מה שקורה הכל מה' יתברך, פתחי פיך ודברי איתו יתברך על כל מה שעובר עלייך ותיראי נפלאות.
אל תאמיני למחשבות העוברות לך בראש כי הן באות לשבור אותך. תלמדי זכות על בעלך, תחשבי שהוא בעל טוב ונאמן ואל תציירי אותו באופן שלילי. וכפי שתציירי אותו כך הוא יהיה באמת, לכן הזהרי לא לצייר אותו בדמיונך כלא נאמן ח"ו וכו'.
חזקי עצמך באמונה בעצמך שאת חשובה ויקרה מאוד לבעלך. כמו כן חזקי את אמונתך שבעלך הוא אדם טוב ויקר, אוהב ואחראי.
בכלל את חייבת להתחזק באמונה בהקב"ה. ואמונה זו תביא אותך לאמונה בעצמך ואמונה בבעלך.
שמרי על קשר בעת הצורך. כי אני יודע שזו מלחמה קשה לנצח את כח המדמה.
בהצלחה ובשרות טובות.
אברהם
נ.ב. אל תחששי לכתוב בפורום עצמו כי זה יועיל גם לאחרים אעין סיכוי שיזהו אותך.

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חלק עליון